KANKER HAIR PRO

Kanker Hair Professional

 

Wij volgden een opleiding aan het Institute for Professional Care VZW, dat gediplomeerde dienstverleners, die actief zijn in de sector van uiterlijke en innerlijke schoonheid en verzorging, opleidt zodat ze zich beter kunnen richten naar personen met kanker.

 

In de opleiding komen diverse onderwerpen aan bod die ervoor zorgen dat wij op een gepaste, comfortabele manier leren omgaan met onze klant, die getroffen is door kanker, en bovendien heel wat aspecten rond hoofdhuid- en haarproblematiek kunnen toelichten.

 

Het stelt ons in staat een professioneel (intake) gesprek te voeren, de juiste zorgen te bieden en jou eventueel op een gepaste manier door te verwijzen naar een professioneel haarwerker.

Kapsalon Figaro !Uw haar, onze passie!

 

Look Good! Feel Better

 

Ons aanbod

Kleuradvies

 

Kapsalon Figaro biedt individueel (of in groep), gepersonaliseerde kleuranalyses aan. Met verschillende kleuranalysedoeken zoeken we in ons salon uit welk van de twaalf types je bent.

Op basis van deze gegevens ontvang je een persoonlijk kleurenpaspoort, die je leidraad zal worden bij je kledingkeuze. Een mutsje of bandana in de juiste kleuren laat je gezicht stralen en leidt de aandacht af.

 

 

Pruiken

 

Wij maken zelf geen pruiken, maar beschikken over de diploma’s en hebben een opleiding genoten. Wij kunnen advies geven bij de aankoop en kwaliteitsvolle pruiken leveren op bestelling.

 

 

Dermatologisch advies

 

Voor advies bij dermatologische problemen met de hoofdhuid kun je bij ons terecht. Wij volgden de opleiding dermatologie voor kappers, haarstylisten en haarwerkers volg bij Uconsultancy in Utrecht . Lees meer....

 

OPENINGSUREN

 

met/zonder afspraak

 

dinsdag: 08:00 tot 18:30

woensdag: Dermatologie / kanker Hair Pro

Op afspraak

donderdag: 08:00 tot 18:30

vrijdag: 07:00 tot 19:00

zaterdag : 07:00 tot 17:00

GESLOTEN

zondag en maandag

 

© Copyright. All Rights Reserved.