HAIRCLINIC
46021

Kanker Hair Professional


Wij volgden een opleiding aan het Institute for Professional Care VZW,  dat gediplomeerde dienstverleners, die actief zijn in de sector van uiterlijke en innerlijke schoonheid en verzorging, opleidt zodat ze zich beter kunnen richten naar personen met kanker.


In de opleiding komen diverse onderwerpen aan bod die ervoor zorgen dat wij  op een gepaste, comfortabele manier leren omgaan met onze klant, die getroffen is door kanker, en bovendien heel wat aspecten rond hoofdhuid- en haarproblematiek kunnen  toelichten.


Het stelt ons in staat een professioneel (intake) gesprek te voeren, de juiste zorgen te bieden en jou  te helpen. Onder het motto - LOOK GOOD, FEEL GOOD - proberen we je steun te bieden. 


Wij werken momenteel aan een afzonderlijke ruimte om je vanaf oktober 2020 in een private, rustgevende een aangename sfeer te kunnen dienen. 

Haarwerken


Wij werken met topkwaliteit en een topleverancier, die marktleider is op het gebied van kwaliteit haarwerken.

Zij leveren met de beste A-merken en de laatste technologieën die zorgen voor optimaal draagcomfort en een compleet natuurlijke uitstraling.Wij ontvangen U in een afzonderlijk ruimte vanaf oktober 2020. Na overleg selecteren wij een mooi pakket haarwerken op basis van uw behoefte. U kunt dan samen met ons de juiste keuze maken! Wij begeleiden U hierbij met veel passie.Wij scholen ons permanent bij. Of het nu gaat om een opfriscursus of het aanleren van nieuwe technieken. onze leverancier staat garant voor een professionele opleiding. Wij kunnen rekenen op de input en jarenlange ervaring van hun vakspecialisten.


Kleuradvies


Kapsalon Figaro biedt individueel (of in groep), gepersonaliseerde kleuranalyses aan. Met verschillende kleuranalysedoeken zoeken we in ons salon uit welk van de twaalf types je bent.

Op basis van deze gegevens ontvang je een persoonlijk kleurenpaspoort, die je leidraad zal worden bij je kledingkeuze. Een mutsje of bandana in de juiste kleuren laat je gezicht stralen en leidt de aandacht af.
Dermatologisch advies


Voor advies bij dermatologische problemen met de hoofdhuid kun je bij ons terecht. Wij volgden de opleiding dermatologie voor kappers, haarstylisten en haarwerkers volg bij Uconsultancy in Utrecht .HAARUITVAL EN DUNNER WORDEND HAAR

Heeft u last van haaruitval en dunner wordend haar?HOOFDHUIDPROBLEMEN

Heeft u last van roos, een vette hoofdhuid of een droge hoofdhuid?HAAR HERSTEL

Heeft u fijn, breekbaar, beschadigd of zwak haar?

Haarherstel na kanker.Lees er meer op over op onze pagina KANKER HAIR PRO.STYLING

Bent u op zoek naar styling producten die rekening houden met uw hoofdhuid en haar?UNIEKE VERZORGINGSPRODUCTEN

Wilt u uw haar of huid een boost geven

Organische kleuringen


Als u opteert voor organische (plantaardige) kleuring wordt het haar niet behandeld met schadelijke stoffen. De kleuring is samengesteld uit poeders van zongedroogde planten en water. Er worden geen andere ingrediënt toegevoegd,


De haarverf bevat geen synthetische ingrediënten. Hierdoor kan het haar niet lichter van kleur worden.